Прості рецепти на новий рік 2019

354

Всі ми любимо смачно поїсти. І зовсім не важливо, вегетаріанець людина або м’ясоїд, на правильному харчуванні чи ні, завжди можна приготувати що-небудь чудове. Навіть з найпростіших продуктів іноді виходить створити справжній шедевр. Зовсім не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб побалувати себе і своїх близьких чимось незрівнянним. Прості рецепти на Новий Рік 2019 підійдуть і в свято і на кожен день.

Особливо легко і приємно готувати в теплу пору року, коли є достаток фруктів і овочів. Саме вони містять максимальну кількість вітамінів, мінералів і амінокислот, необхідних організму будь-якої людини. Вони допомагають зберегти молодість, зміцнити імунітет і навіть позбавитися від деяких видів хронічних хвороб. Правильно приготовані продукти завжди будуть мати приємний смак, запах і легко засвоюватиметься.

Звичайно, іноді хочеться порадувати себе чим-то не дуже корисним – смаженим або солоним. І не обов’язково відмовлятися від цього. Можна навіть вибрати день, коли можна гострі та жирні страви. А поєднуючи їх зі свіжими овочами, можна згладити негативний вплив на мікрофлору кишечника.

Приступимо безпосередньо до самих рецептами.

Салат на новий рік 2019: простота і різноманітність

Складно знайти людину, яка в своєму раціоні ніколи б не їла цю страву. Тут можна відшукати стільки видів, що абсолютно кожен знайде те, що підійде саме йому. Цей варіант настільки універсальний, що може бути використаний і в повсякденному житті і на святковому столі. Наприклад, який же Новий рік без олів’є? Або «шуби»?

Найпопулярніші варіанти на теплу пору року:

  • Овочевий салат. Нарізавши помідори, огірки, зелену цибулю і болгарський перець, можна отримати відмінний сніданок або використовувати в якості перекусу. Він не містить багато калорій і готується дуже швидко.
  • Фруктовий мікс. Влітку величезна кількість натуральних солодощів. Яблука, груші, персики, сливи і багато іншого. Вони чудово поєднуються один з одним, ще можна додати ягід. В якості заправки найчастіше служить нежирний йогурт.
  • Грецький. Він не тільки дуже смачний, але і легкий у приготуванні. До складу входять: сир фета, фіолетовий цибулю, маслини, свіжі огірки, томат, масло оливи.
  • Більш зимові варіанти:

  • Салат з кукурудзою і ковбасою. Його роблять із сиру, будь сирокопченої ковбаси, огірків, кукурудзи, моркви і майонезу. Він може бути поданий на святковий стіл.
  • Поєднання шинки, томату і яйця. Можна доповнити листям салату, і кукурудзою, а заправляти оливковою олією або майонезним соусом.
  • Тертий плавлений сирок + часник + майонез. Дуже простий варіант для тих до кого раптово нагрянули гості, робиться за кілька хвилин, а смак досить яскравий.
  • Є й інші варіанти, різноманітні закуски, перші страви і солодощі. Всіх їх описувати дуже довго, тому зосередимося на тому, що завжди є вдома, але має безліч варіантів теплової обробки картоплі.

    Нові рецепти приготування картоплі в 2019 році

    Ми звикли бачити цей коренеплід в смаженому, вареному або печеному вигляді. І, звичайно, це просто і дуже апетитно. Але це можна урізноманітнити і зробити ще краще.

    Звичайну смажену картоплю теж можна зробити більш цікавою. Наприклад, нарізавши її зовсім тонкими кільцями можна досягти ефекту чіпсів, а зробивши їх товстими отримати хрустку скоринку і м’яку внутрішню частину. Для цього з початку потрібно на великому вогні обсмажувати близько 5-7 хвилин, а потім зробити його мінімальним і закрити кришкою. Так само ближче до кінця приготування, можна вбити свіже яйце і ретельно перемішати, посипавши чорним перцем або будь-якими іншими спеціями. Така кухня прийдеться до смаку практично кожному.

    Є цікавий і простий рецепт для духовки. Нарізати картоплю навпіл, посолити і змастити вершковим маслом. Так само можна додати спеції. Далі відправити в духову піч на 20-25 хвилин. А щоб зробити смак ще більш яскравим, можна в кінці наверх покласти скибочку твердого сиру.

    Прекрасний варіант і фарширований коренеплід. Потрібно спекти його, розрізаним навпіл, потім всю м’яку частину витягти і покласти туди будь соус, мікс з овочів або плавлений сирок.

    Вчитися готувати ніколи не пізно, а щоб накрити стіл, не обов’язково проходити кулінарні курси. Є безліч варіацій з найпростішими інгредієнтами, варто тільки спробувати, і ваша кухня завжди вабитиме приємними запахами їжі!

    +1
    Твітнуть
    Поділитися

    попередня статтяЗ 1 вересня діти з ОВЗ будуть навчатися у звичайних школах.
    наступна статтяДруг або знайомий — як відрізнити