пиріжки з яйцем і цибулею — ситне, смачне блюдо. Пропонуємо приготувати для випічки бездріжджове тісто, яке робити значно простіше і швидше.
Пиріжки з яйцем і цибулею в духовці: інгредієнти
Пиріжки з яйцем добре втамовують голод. Блюдо складається з корисних продуктів. До того ж тісто для пиріжків в духовці можна приготувати без дріжджів, а це заощадить час і сили.
Щоб спекти смачні пиріжки, підготуйте інгредієнти для тіста:
- 3 яйця;
- 1 стакан сметани;
- 2 ст. Л. М’якого вершкового масла або маргарину;
- 2-3 склянки борошна;
- 0,5 ч. Л. Погашеної соди;
- 1 ст. Л. Цукру без гірки;
- 0,5 ч. Л. Солі.
Начинка для пиріжків складається з таких продуктів:
- 7 яєць;
- 3 великих цибулини або 3 пучка зеленої цибулі;
- сіль, мелений перець;
- вершкове масло для смаження цибулі.
Кількість борошна корегуйте в залежності від консистенції тесту. Воно повинно бути еластичним, щоб пиріжки в духовці вийшли ніжними.
читайте також: тісто для пиріжків на кефірі, як пух, без дріжджів
Тісто для пиріжків в духовці без дріжджів
Не знаєте, як приготувати пиріжки в духовці без дріжджів? це не складно. Щоб зробити тісто, дотримуйтеся покрокового керівництва:
крок 1. у миску розбийте яйця, додайте цукор, сіль, вершкове масло або маргарин. Інгредієнти збийте.
крок 2. до маси додайте сметану і гашене соду. Перемішавши.
крок 3. повільно всипати борошно і ретельно перемішуйте, щоб не було грудок.
крок 4. густе тісто викладайте на дошку, посипану борошном, і місіть, поки не перестане липнути до рук.
Тісто готове. Залиште його чекати своєї години при кімнатній температурі.
Як приготувати пиріжки з яйцем і цибулею
Тепер знадобиться начинка для пиріжків. Готуйте її так:
- зваріть яйця круто, почистіть і подрібніть.
- цибулю поріжте і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.
- яйця і цибулю змішайте, посоліть і поперчіть за смаком.
Перед тим як ліпити пиріжки, приготуйте качалку і нагрійте духовку до 200 градусів. Деко змастіть рослинним маслом або постеліть пергамент.
Прийшов час ліпити пиріжки. Від тесту відокремлюйте однакові грудочки, розгортайте кружечками товщиною 5 мм, викладайте на середину начинку і защипуйте.
Викладіть на деко, кожен пиріжок змастіть збитим яйцем для золотистої скоринки і відправляйте в духовку. Діставайте пиріжки, коли стануть рум’яними.
Ароматна випічка сподобається всім. Смачні бездріжджові пиріжки доповнять обідній стіл: ніхто не залишиться голодним. Поекспериментуйте з різною начинкою. А як ви готуєте пиріжки?
читайте також: пиріжки в духовці з картоплею: рецепт