Пиріжки з яйцем і цибулею в духовці без дріжджів

14

пиріжки з яйцем і цибулею — ситне, смачне блюдо. Пропонуємо приготувати для випічки бездріжджове тісто, яке робити значно простіше і швидше.

Пиріжки з яйцем і цибулею в духовці: інгредієнти

Пиріжки з яйцем добре втамовують голод. Блюдо складається з корисних продуктів. До того ж тісто для пиріжків в духовці можна приготувати без дріжджів, а це заощадить час і сили.

Щоб спекти смачні пиріжки, підготуйте інгредієнти для тіста:

  • 3 яйця;
  • 1 стакан сметани;
  • 2 ст. Л. М’якого вершкового масла або маргарину;
  • 2-3 склянки борошна;
  • 0,5 ч. Л. Погашеної соди;
  • 1 ст. Л. Цукру без гірки;
  • 0,5 ч. Л. Солі.

Начинка для пиріжків складається з таких продуктів:

  • 7 яєць;
  • 3 великих цибулини або 3 пучка зеленої цибулі;
  • сіль, мелений перець;
  • вершкове масло для смаження цибулі.

Кількість борошна корегуйте в залежності від консистенції тесту. Воно повинно бути еластичним, щоб пиріжки в духовці вийшли ніжними.

читайте також: тісто для пиріжків на кефірі, як пух, без дріжджів

Тісто для пиріжків в духовці без дріжджів

Не знаєте, як приготувати пиріжки в духовці без дріжджів? це не складно. Щоб зробити тісто, дотримуйтеся покрокового керівництва:

крок 1. у миску розбийте яйця, додайте цукор, сіль, вершкове масло або маргарин. Інгредієнти збийте.

крок 2. до маси додайте сметану і гашене соду. Перемішавши.

крок 3. повільно всипати борошно і ретельно перемішуйте, щоб не було грудок.

крок 4. густе тісто викладайте на дошку, посипану борошном, і місіть, поки не перестане липнути до рук.

Тісто готове. Залиште його чекати своєї години при кімнатній температурі.

Як приготувати пиріжки з яйцем і цибулею

Тепер знадобиться начинка для пиріжків. Готуйте її так:

  1. зваріть яйця круто, почистіть і подрібніть.
  2. цибулю поріжте і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.
  3. яйця і цибулю змішайте, посоліть і поперчіть за смаком.

Перед тим як ліпити пиріжки, приготуйте качалку і нагрійте духовку до 200 градусів. Деко змастіть рослинним маслом або постеліть пергамент.

Прийшов час ліпити пиріжки. Від тесту відокремлюйте однакові грудочки, розгортайте кружечками товщиною 5 мм, викладайте на середину начинку і защипуйте.

Викладіть на деко, кожен пиріжок змастіть збитим яйцем для золотистої скоринки і відправляйте в духовку. Діставайте пиріжки, коли стануть рум’яними.

Ароматна випічка сподобається всім. Смачні бездріжджові пиріжки доповнять обідній стіл: ніхто не залишиться голодним. Поекспериментуйте з різною начинкою. А як ви готуєте пиріжки?

читайте також: пиріжки в духовці з картоплею: рецепт