Домашня піца: рецепт тонкого тіста без дріжджів

10

піца домашня завжди буде смачною, якщо приготувати для неї тісто правильно. Домашні пироги з пишного дріжджового тіста складно називати піцою, тому ознайомтеся з рецептом тонкого тесту.

Тонке тісто для піци: рецепт

Тонке тісто для піци — головний атрибут правильно приготованої страви. Закуски, які подають в справжніх піцеріях, якраз і можуть похвалитися тонкою і трохи хрусткою основою.

Скористайтеся рецептом піци без дріжджів. Саме просте тісто для піци без всяких розпушувачів найправильніше.

Щоб швидке тісто для піци вийшло, візьміть наступні продукти:

  • борошно пшеничне – 250 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • 1-2- процентне молоко — 100 мл;
  • олія соняшникова або інша рослинна — 50 мл;
  • сіль — 1 ч. Л.

Існують і інші різновиди пісного рецепта тесту для піци. Замість молока і рослинного масла можна використовувати нежирну сметану і вершкове масло. Однак запропонований набір продуктів на тісто для піци є найбільш вдалим.

читайте також: просте тісто для піци без дріжджів на воді

Як зробити тонке тісто для піци без дріжджів

Тісто на піцу готується за простою технологією — необхідно в певній послідовності змішати всі інгредієнти. Щоб впоратися швидше, використовуйте міксер.

Ознайомтеся з покроковим описом, як зробити тісто для піци:

  1. нагрійте до 30 °с молоко.
  2. розбийте в нього яйця і налийте масло. Збийте всі продукти міксером.
  3. борошно з сіллю розмішайте і висипте на стіл. Зробіть по центру поглиблення.
  4. підливайте в поглиблення молочно-яєчну суміш і акуратно замішуйте тісто.
  5. замішуйте тісто вручну, поки не вийде еластична і гладка (без грудок) маса.
  6. покладіть тісто не кілька хвилин під вологий рушник, а потім тонко розкачайте.

Тісто для піци має бути правильним — тонким і бездріжджовим, тоді закуска вийде такою, як потрібно. Використовуйте запропоновані інгредієнти: з ними тісто вийде еластичним, а також його можна дуже тонко розкачати.

читайте також: рецепт піци простий і швидкий