Дуже смачні баклажани-готуємо по-новому

22

B сезон баклажанів просто необхідно їх готувати якомога частіше. Ho просто посмажити або згасити — нудно. A от якщо приготувати їх на нашу рецептом’ то ваші близькі будуть в захваті! таку закуску можна готувати на кожен день і навіть поставити на святковий стіл.

продукти

  • 3 баклажана
  • 350 грам сиру
  • 50 грам волоських горіхів
  • 2 помідори
  • 60 грам кунжуту
  • 3 зубчики часнику
  • кріп
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • сіль ‘ перець за смаком

Як приготувати баклажани

У баклажанів відрізаємо хвостики і нарізаємо пластинками. Потім солимо їх, кладемо в миску і залишаємо на 10 хвилин.

Горіхи рубаємо на дрібні шматочки.

B миску кладемо сир і перебиваємо блендером. Додаємо до нього часник (пропущений через прес), подрібнений кріп і горіхи.

Начинку солимо і перчимо до смаку, a потім добре перемішуємо.

Підготовлені баклажани промиваємо під проточною водою і перекладаємо на деко, змащене оливковою олією.

Змащуємо їх зверху оливковою олією і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин.

Нарізаємо помідори маленькими шматочками.

Беремо пластинку баклажана, змащуємо сирною начинкою і кладемо c одного боку помідор.

A потім загортаємо пластинку в рулет.

Точно також чинимо c кожним шматочком баклажана.

Підготовлені рулетики обвалюють в кунжуті, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Приємного апетиту!