B сезон баклажанів просто необхідно їх готувати якомога частіше. Ho просто посмажити або згасити — нудно. A от якщо приготувати їх на нашу рецептом’ то ваші близькі будуть в захваті! таку закуску можна готувати на кожен день і навіть поставити на святковий стіл.
продукти
- 3 баклажана
- 350 грам сиру
- 50 грам волоських горіхів
- 2 помідори
- 60 грам кунжуту
- 3 зубчики часнику
- кріп
- 2 столові ложки оливкової олії
- сіль ‘ перець за смаком
Як приготувати баклажани
У баклажанів відрізаємо хвостики і нарізаємо пластинками. Потім солимо їх, кладемо в миску і залишаємо на 10 хвилин.
Горіхи рубаємо на дрібні шматочки.
B миску кладемо сир і перебиваємо блендером. Додаємо до нього часник (пропущений через прес), подрібнений кріп і горіхи.
Начинку солимо і перчимо до смаку, a потім добре перемішуємо.
Підготовлені баклажани промиваємо під проточною водою і перекладаємо на деко, змащене оливковою олією.
Змащуємо їх зверху оливковою олією і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин.
Нарізаємо помідори маленькими шматочками.
Беремо пластинку баклажана, змащуємо сирною начинкою і кладемо c одного боку помідор.
A потім загортаємо пластинку в рулет.
Точно також чинимо c кожним шматочком баклажана.
Підготовлені рулетики обвалюють в кунжуті, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Приємного апетиту!