Тушковані кабачки з рисом і овочами

80

Тушковані овочі з рисом на сковороді

На відміну від дорослих, не всі дітки люблять овочі. Ось від чого вони не відмовляться, так це від макаронів і рису, матусі знають. Часом доводиться йти на хитрість, щоб нагодувати дітей не тільки смачно, але ще і корисно, тим самим приховавши нелюбимі овочі в страві. Сьогоднішній рецепт тому підтвердження. На обід у нас сьогодні були тушковані кабачки з рисом і овочами.

Кабачки у мене молоді, але щоб якось приховати їх від дитячих очей, довелося шкірку почистити. Завдяки овочам, блюдо вийшло соковитим, а ось рис надав йому ситність.

Рис я, до речі, відварила заздалегідь, а овочі обсмажувала до стану альденте.

Як приготувати “тушковані кабачки з рисом і овочами” покроково з фото в домашніх умовах

попередня статтяЖолудь з вати. Майстер-клас
наступна статтяКупальники 2018 року для повних: модні тенденції