Відбивні з індички-рецепти для духовки і сковороди

16

Відбивні з індички на сковороді-рецепт

приготування:

  1. М’ясо нарізати акуратними скибочками поперек волокон товщиною не більше 0,8 см. Якщо м’ясо нарізати неправильно, воно вийде сухим.

  2. Кожен шматочок ретельно відбити кухонним молотком (але не пошкодити) і посипати перцем і сіллю.

  3. В окрему миску розбити яйця, добре збити, додавши подрібнений на тертці сир.

  4. В іншу тарілку насипати трохи борошна і обваляти в ній відбивні.

  5. Розігріти сковороду і викладати на неї відбивні, попередньо вмочивши м’ясо в яєчну суміш з сиром. Обсмажити з двох сторін і викласти на тарілку. Індичка смажиться швидко,для відбивних досить 1-1, 5 хвилини обсмажування з кожного боку.

    До речі, іноді перед обсмажуванням м’ясо маринують. Так воно виходить більш соковитим і вишуканим. Але якщо потрібно приготувати страву швидко, такий варіант не підходить.

Відбивні з індички в духовці з сиром-рецепт

інгредієнти:

  • Філе індички-0,5 кг

  • Великий помідор – 1 шт.

  • Солодкий перець – 1 шт.

  • Цибулина середнього розміру – 1 шт.

  • Твердий сир-120 г

  • Майонез – за смаком

  • Рослинна олія-щоб змастити форму для запікання

  • Спеції, прянощі, сіль, перець – за смаком

Альфія табермакова