Відбивні з індички на сковороді-рецепт
приготування:
-
М’ясо нарізати акуратними скибочками поперек волокон товщиною не більше 0,8 см. Якщо м’ясо нарізати неправильно, воно вийде сухим.
-
Кожен шматочок ретельно відбити кухонним молотком (але не пошкодити) і посипати перцем і сіллю.
-
В окрему миску розбити яйця, добре збити, додавши подрібнений на тертці сир.
-
В іншу тарілку насипати трохи борошна і обваляти в ній відбивні.
-
Розігріти сковороду і викладати на неї відбивні, попередньо вмочивши м’ясо в яєчну суміш з сиром. Обсмажити з двох сторін і викласти на тарілку. Індичка смажиться швидко,для відбивних досить 1-1, 5 хвилини обсмажування з кожного боку.
До речі, іноді перед обсмажуванням м’ясо маринують. Так воно виходить більш соковитим і вишуканим. Але якщо потрібно приготувати страву швидко, такий варіант не підходить.
Відбивні з індички в духовці з сиром-рецепт
інгредієнти:
-
Філе індички-0,5 кг
-
Великий помідор – 1 шт.
-
Солодкий перець – 1 шт.
-
Цибулина середнього розміру – 1 шт.
-
Твердий сир-120 г
-
Майонез – за смаком
-
Рослинна олія-щоб змастити форму для запікання
-
Спеції, прянощі, сіль, перець – за смаком
Альфія табермакова