Беремо по півкіло капусти і фаршу, смажимо разом. Готуємо за 15 хвилин їжу на весь день!

6

продукти

  • фарш — 500 гр
  • капуста — 500 гр
  • цибуля — 1 головка
  • морква — 2 штуки
  • помідори черрі — 6-8 штук
  • часник — 2 зубчики
  • сіль — 0,5 ч. Л.
  • паприка — 0,5 ч. Л.
  • чорний перець — 0,5 ч. Л.
  • томатний соус — 250 мл
  • петрушка — за смаком

Як приготувати капусту з фаршем

Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на рослинній олії.

Через кілька хвилин додаємо натерту моркву

Помішуючи добре обсмажуємо.

Далі додаємо дрібно нарізані помідори і часник.

Також все помішуючи трохи тушкуємо.

Солимо за смаком і знімаємо з вогню.

Подаємо, посипавши рубаною зеленню.

Приємного апетиту!