продукти
- фарш — 500 гр
- капуста — 500 гр
- цибуля — 1 головка
- морква — 2 штуки
- помідори черрі — 6-8 штук
- часник — 2 зубчики
- сіль — 0,5 ч. Л.
- паприка — 0,5 ч. Л.
- чорний перець — 0,5 ч. Л.
- томатний соус — 250 мл
- петрушка — за смаком
Як приготувати капусту з фаршем
Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на рослинній олії.
Через кілька хвилин додаємо натерту моркву
Помішуючи добре обсмажуємо.
Далі додаємо дрібно нарізані помідори і часник.
Також все помішуючи трохи тушкуємо.
Солимо за смаком і знімаємо з вогню.
Подаємо, посипавши рубаною зеленню.
Приємного апетиту!