Смачна турецька коржик, яка вас підкорить. Ситна і ароматна

24

Коржі використовуються, мабуть, в кожній світовій кухні. Зробіть турецький варіант, який припаде до смаку всім.

продукти

  • борошно — 280 г
  • дріжджі сухі — 5 г
  • цукор — 1 ст. Л.
  • сіль — 1 ч. Л.
  • оливкова олія-3 ст. Л.
  • вода-130 мл

Начинка

  • помідор-1 шт.
  • цибуля — 1 шт.
  • перець солодкий жовтий-1/2 шт.
  • перець солодкий червоний-1/2 шт.
  • перець гострий — 1 шт.
  • фарш — 250 г
  • томатна паста — 1 ст. Л.
  • часник — 2 зубчики
  • сіль — 1 ч. Л.
  • перець — 1/4 ч. Л.
  • паприка — 1 ч. Л.
  • цибуля зелена — 1/2 пучка
  • петрушка і кріп — 1/2 пучка

Як приготувати турецьку корж

У глибокій мисці змішайте борошно, дріжджі, сіль і цукор.

Додайте оливкову олію, воду. Перекладіть на стіл.

Доведіть тісто до еластичного стану.

Перекладіть в чашку, накрийте рушником і дайте настоятися в теплому місці протягом півгодини.

У блендері змішайте помідори, цибулю, три види перців.

Додайте отриману суміш до фаршу, разом з томатною пастою, часником, сіллю, перцем, паприкою і зеленню.

Ретельно перемішайте.

Присипте стіл і качалку борошном. Розріжте тісто на невеликі шматочки.

Розкачайте кожен шматочок в тонкий корж.

Викладіть коржі на деко, застелене пергаментом.

Тонким шаром розподіліть начинку.

Випікайте при температурі 230 градусів протягом 8-12 хвилин.

Трохи остудіть і подавайте.

Приємного апетиту!