
Відбивні з індички на сковороді-рецепт
приготування:
- 
М’ясо нарізати акуратними скибочками поперек волокон товщиною не більше 0,8 см. Якщо м’ясо нарізати неправильно, воно вийде сухим. 
- 
Кожен шматочок ретельно відбити кухонним молотком (але не пошкодити) і посипати перцем і сіллю. 
- 
В окрему миску розбити яйця, добре збити, додавши подрібнений на тертці сир. 
- 
В іншу тарілку насипати трохи борошна і обваляти в ній відбивні. 
- 
Розігріти сковороду і викладати на неї відбивні, попередньо вмочивши м’ясо в яєчну суміш з сиром. Обсмажити з двох сторін і викласти на тарілку. Індичка смажиться швидко,для відбивних досить 1-1, 5 хвилини обсмажування з кожного боку. До речі, іноді перед обсмажуванням м’ясо маринують. Так воно виходить більш соковитим і вишуканим. Але якщо потрібно приготувати страву швидко, такий варіант не підходить. 
Відбивні з індички в духовці з сиром-рецепт
інгредієнти:
- 
Філе індички-0,5 кг 
- 
Великий помідор — 1 шт. 
- 
Солодкий перець — 1 шт. 
- 
Цибулина середнього розміру — 1 шт. 
- 
Твердий сир-120 г 
- 
Майонез — за смаком 
- 
Рослинна олія-щоб змастити форму для запікання 
- 
Спеції, прянощі, сіль, перець — за смаком 
Альфія табермакова



















