Канікули закінчилися, робочі будні почалися — і так закрутили у вирі справ, зустрічей, листів, дедлайнів, що вже не до походів по ресторанах і кафе. А в чайхоні №1 братів васильчуків між тим нове сезонне меню hungry chef magazine №18 portrait. У ньому концепція зібрала різні образи людей, які змінюють світ, пробують нове або живуть пригодами. Якщо у вас немає можливості вибратися в чайхону №1 братів васильчуків, одне з популярних страв — шакшуку — можна приготувати вдома.
інгредієнти
Лечо томатне — 120 гр курячий бульйон — 20 гр яйце куряче — 2 шт сіль — 1 гр зелень петрушка — 2 гр крес-салат — 1 гр лечо томатне (850 гр)масло рослинне — 80 гр перець свіжий — 250 гр помідори рожеві — 295 гр цибуля ріпчаста — 215 гр часник — 22,5 гр перець стручковий — 25 гр томатна паста — 50 гр сіль — 10 гр цукор — 15 гр спочатку, необхідно приготувати томатне лечо.
Цибуля ріпчаста, перець болгарський, помідори (без шкірки) нарізати кубиками.
У казан (або високу сковороду) налити рослинне масло, додати всі нарізані овочі. Посолити, додати цукор і перець чилі, нарізаний кубиком. Томатну пасту розбавити з водою (250 мл) і разом з часником відправити в казан. Всі овочі тушкувати до м’якої консистенції.
На чисту сковороду налити курячий бульйон, додати томатне лечо, розподілити овочі по всьому діаметру сковорідки. Прогріти лечо, додати 2 курячих яйця, готувати на середньому вогні, жовтки яєць не готувати до повної готовності, яйця посолити.
Готову страву подавати, прикрасивши соломкою петрушки і крес-салатом. Прияного апетиту!