Рецепт торта без згущеного молока, без духовки, без печива! ви будете вражені!

38

Ділюся з усіма рецептом приготування одного з найсмачніших тортів, який не потрібно випікати. У рецепті немає борошна, печива, желатину, масла або згущеного молока, а торт виходить просто чудовий! це найсмачніший торт з тих, що без випічки!

Корж, з якого формується «чаша», складається з подрібнених шоколадних вафель. Я використовувала вафлі»чорноморські”. Для торта готуються два крему: заварний і вершковий. Вони надають виробу неповторний смак і ніжну консистенцію. Обов’язково приготуйте це дивовижне ласощі!

Як приготувати торт без випічки з шоколадних вафель і заварного крему

Підготувати всі необхідні інгредієнти для коржа і заварного крему.

Вафлі розламати на дрібні шматочки.

Перекласти вафлі в чашу блендера і подрібнити в крихту.

для формування торта потрібно взяти роз’ємну форму діаметром 19 см.дно форми вистелити кружком пергаментного паперу і змастити його маслом. Від рукава для запікання відрізати стрічку довжиною, рівній окружності форми і шириною трохи вище форми.

Стінки форми змастити маслом (для фіксування стрічки) і приклеїти стрічку до внутрішньої бічної поверхні форми. У форму викласти приготовлену вафельну масу, сформувати високі бортики, розрівняти крихту по дну і утрамбувати. Форму на час приготування крему поставити в холодильник.

Далі потрібно приготувати заварний крем. Спочатку відокремити жовтки від білків. Білки в даному рецепті не використовуються. У каструлі з’єднати жовтки, цукор і ванілін.

Суміш добре перемішати.

До отриманої маси додати крохмаль.

Все знову перемішати. Якщо маса виходить занадто густий, то можна додати трохи молока.

До суміші додати все молоко.

Все вимішати до однорідності.

Каструлю поставити на плиту і на слабкому вогні, постійно помішуючи, проварити масу до загустіння.

Перекласти теплий заварний крем у вафельну “чашу” і розрівняти.

Покрити крем харчовою плівкою, тобто плівка повинна щільно прилягати до крему. Завдяки цьому крем не покриється скоринкою. Залишити корж з кремом для охолодження до кімнатної температури.

Підготувати всі необхідні інгредієнти для вершкового крему.

У чашу міксера викласти вершковий сир, додати вершки і цукрову пудру.

За допомогою міксера суміш збити в пишний крем.

Розкласти вийшов крем рівним шаром поверх заварного крему.

Підготувати всі необхідні інгредієнти. Ядра горіхів подрібнити в крихту.

Вершки збити з пудрою в міцну піну.

Розняти роз’ємну форму, зняти бічну частину і обережно видалити стрічку. Торт посипати подрібненими горіхами і за допомогою кондитерського мішка з насадкою прикрасити збитими вершками.

попередня статтяШкільні атестати в Росії поміняють розмір і колір.
наступна статтяДжонні Депп розлучається з другою дружиною.